Vanzarea casei dvs. este o actiune importanta din punct de vedere financiar si emotional, ce necesita abilitatile unui adevarat profesionist imobiliar.

Vrei sa vinzi rapid la cel mai bun pret si în conditii de siguranta? Fiind atât experti cat si specialisti ancorati in realitatea ” din teren”, membrii echipei Vantage Properties inteleg piata locala iar promovarea ofertei clientului sau este o prioritate. Ei bine, dincolo de agentie traditionala de vânzari,Vantage Properties a creat un Certificat de Incredere, cu o garantie de actiune care prevede punct cu punct angajamentele pe care le facem pentru a va ajuta. Contractele demonstreaza implicarea noastra pentru a va servi cu transparenta totala. Analiza Comparativa de Piata ne permite sa determinam, sa stabilim pretul de vânzare optim pentru proprietatea dvs. Onestitate, angajamente scrise, actiuni de control, sanctionarea oricarei abateri, toti profesionistii Vantage Properties au considerat esentiale aceste elemente pentru dezvoltarea si întretinerea unor relatii reale de egalitate si încredere.

Vindem, dar la ce costuri?

Cele mai bune termene limita. Vantage Properties a dezvoltat o metoda de estimare riguroasa bazata pe cunoasterea precisa din piata imobiliara locala, Analiza Comparativa de Piata. Estimata la pretul corect, se poate gasi mai repede un cumparator pentru proprietatea dvs.

Angajamentele noastre

Angajamente clare si în scris pentru o relatie de încredere. Vantage Properties a creat Certificatul de Garantare, care, combinat cu Certificatul de Incredere, declara punct cu punct si în scris, actiunile prin care un consilier imobiliar este angajat sa realizeze, vânzarea bunurilor dvs.

Calitatea serviciilor

Calitatea serviciilor este monitorizata si imbunatatita periodic.

Contract de exclusivitate

Avantaje negociate pentru tine exclusiv. Vantage Properties a semnat acorduri de parteneriat cu furnizorii de servicii.

O experienta de peste 10 ani pe piata locala.

Avantaje negociate pentru tine exclusiv. Vantage Properties a semnat acorduri de parteneriat cu furnizorii de servicii.

Contactați Vantage Properties


    Am citit și acceptă politica de confidențialitate a acestui site :Politica de confidențialitate

    Părăsind detaliile prin acest formular, sunteți de acord să fiți contactat de Vantage Properties