Avem o experienta de 10 ani în administrarea a sute de proprietati, dupa un sistem occidental perfect adaptat pietei autohtone. Oferim servicii pentru administrarea atât a unitatilor locative individuale (apartamente) cât si a ansamblurilor rezidentiale complexe. Clientii nostri au garantia conservarii în perfecta stare a bunurilor imobiliare si a obtinerii de tranzactii imobiliare avantajoase. Selectam cu atentie proprietatile si clientii si le oferim servicii personalizate.

Colaborarea cu Vantage Properties inseamna o echipa intreaga de specialisti la dispozitia ta.

  • Constituirea dosarelor potentialilor cumparatori si verificarea documentelor
  • Vizite
  • Elaborarea unui inventar
  • Gestionarea directa a potentialelor conflicte
  • Redactarea actelor
  • Declaratia de venituri
  • Supravegherea lucrarilor de amenajare.
  • Gestionarea platilor…

Administratorul dvs., asigura serviciul de urmarire si raportare de plati, incasare si decontare chirii. Specialistii Vantage Properties sunt la dispozitia dvs. pentru a va prezenta in totalitate acest serviciu.

Vantage Properties ofera proprietarilor o gama completa de servicii personalizate, însotite de angajamente clare.

image bien

Plusurile

Chiria corecta

Pentru a va tine mereu la curent in legatura cu pretul la care se poate inchiria proprietatea (si astfel gasirea rapida a chiriasului ideal) Vantage Properties foloseste metode de cercetare de piata bazate pe cunoasterea exacta a situarii proprietatiilor pe piata.

Venituri si siguranta garantata.

Pentru voi, administratorul de proprietati Vantage Properties analizeaza potentialul diversilor chiriasi (din punct de vedere al stabilitatii, solvabilitatii) si se asigura ca procedurile de plata si de colectare a chiriilor au loc corect si la timp.

Partenerul tau in fiecare etapa !

Elaborarea contractelor garanteaza reprezentarea optima a fiecarei parti, asistenta si informatii în orice situatie, în ceea ce priveste angajamentele reciproce, precum si urmarirea constanta a procesului. Consultantul Vantage Properties va ramane la dispozia dvs. pe intreg parcursul perioadei contractate.

Bunuri imobiliare pe deplin valorificate

Analize cost-beneficiu, proiecte de valorizare, consultanta financiara, fiscalitate, investitii noi, consultantul Vantage Properties va oferi servicii personalizate, patrimoniul dvs. find complet valorizat.

Angajamente clare si scrise

Deoarece pentru profesionistii Vantage Properties, angajamentul sa devina mai mult decat un simplu cuvant, beneficiati de un Contract de Angajament. Acest document redactat, precizeaza in amanunt fiecare clauza de care beneficiati.

Instrumente pentru o comunicare eficienta

Afisaj exterior pentru proprietatea dvs., insertii in publicatii, afisaj in catalogul agentiei, pe internet. Vantage Properties utilizeaza o gama variata de instrumente si strategii de comunicare pentru a promova proprietatea dvs.

De ce sa încredintezi proprietatea ta echipei Vantage Properties ?

Chiria corecta
Venituri si siguranta garantata
Partenerul dumneavoastra în orice moment
Valorizarea patrimoniului
Angajamente clare si scrise
Instrumente de comunicare eficiente
Calitatea unui serviciu monitorizat în mod regulat.
Eficacitatea unei intregi echipe pentru promovarea ofertei dvs.